top of page

Als je in staat bent om lief te hebben, ben je ook in staat om te rouwen. Rouw is een normale en gezonde reactie op verlies. Want als liefde stroomt, dan is het logisch dat we rouwen bij verlies. En dat rouwen ook ‘stroomt’. 

 

Maar wat als je hierin vastloopt? En sommige vragen niet durft te vragen aan de mensen die dicht bij jou staan, omdat je bang bent dat jij hen extra verdriet bezorgt? Of als je geen woorden kan vinden om te vertellen wat je voelt?

 

Dan heb je iemand nodig die er alleen voor jou is. Iemand die luistert en meekijkt, en je helpt om positieve kracht te halen uit de liefde die – ook na verlies – blijft stromen. Iemand die jou begeleidt in een rouwproces dat net zo uniek is als jijzelf.

 

Voor wie?
Het is voor iedereen belangrijk om het verlies van een dierbare te verwerken. Of je nu 8 bent of 80. Ik bied individuele rouwbegeleiding voor tieners en jongvolwassenen en volwassenen volgens de nieuwste inzichten en een nieuw ontwikkelde methode. Verlies- en rouwtherapie is een vorm van individuele psychosociale hulpverlening. Afhankelijk van jouw wensen kan dit plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Haarlem, bij jou thuis of voor mensen op grotere afstand via videobellen.

 

bottom of page